Tuning

Tuning na štajerskem in savinjskem v Sit Gojzdnik servis, isamo za vas.  Servis za osebna vozila in popravilo avtomobilov. Ponujamo vam tudi ostale storitve:  polnjenje klime ter obnova raznih komponent za vozila, kot so turbopolnilniki, glave motorjev, motorji, zavorni sistemi, kardanske gredi,… Poleg vsega tega ravnamo, varimo in popravljamo tudi aluminijasta platišča ter poskrbimo za menjavo pnevmatik na vašem vozilu. Obiščite nas in se prepričajte o kvaliteti naših storitev.

Tuning na štajerskem in savinjskem

Tuning  zahteva podroben pregled vašega avtomobila. V našemu servisu pregledamo osebna vozila v skladu z navodili proizvajalca. Poleg tega nudimo tudi razna popravila okvar, ki se pojavijo na vašem vozilu. Naš namen je, da se vedno zanesljivo in varno pripeljete na željen cilj z vašim vozilom. Način dela je, vam vozilo servisirati tako, da se od enega do drugega servisa vozite brez skrbi. Pred pričetkom vsakega servisa na vozilu skupaj z vami opravimo kontrolo in vas opozorimo na morebitne okvare ali obrabljenost komponent. Pregled vozila se vrši v naslednjih točkah:

  • Kontrola servisnih opravil iz prejšnjih servisov vozila, ter posvet o zamenjavi dotrajanih delov (motorno olje, oljni filter, zračni filter, filter goriva, filter kabine, zobati jermen, mikro jermen, vodna črpalka, napenjalci,..)
  • Kontrola tekočin (hladilna tekočina, zavorna tekočina, volansko olje, menjalniško olje,..)
  • Kontrola zavor (obrabljenost zavornih ploščic in diskov, pregled zavornih cevi, opozorilo na možne prihajajoče okvare)
  • Kontrola podvozja (pregled končnikov, zglobov, vilic, stabilizatorjev, vzmeti, amortizerjev,..)
  • Kontrola izpušnega sistema (pregled puščanja in rjavenja)
  • Kontrola delovanja svetlobnih teles na vozilu
  • Kontrola pnevmatik in brisalcev

Avtoservis SIT Gojzdnik vam ponuja celovito storitev za vaše vozilo:

KJE SE NAHAJAMO?

☎☎(03) 710 31 00